Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fost primar din Gorj, obligat să scoată bani din buzunar

Fostul primar al comunei Crușeț, Viorel Drăgușin, este bun de plată. Scos din administrație de către ANI, după o viață petrecută la primărie, Drăgușin nu are parte de liniște, fiind târât în instanță pentru recuperarea unor sume de bani.

Procesul a fost înregistrat în primăvară, pe rolul Tribunalului Gorj, având ca obiect acțiune în răspundere patrimonială.

Fostul edil are achitat aproape 5.000 de lei, contravaloarea unor cursuri de pregătire profesională.

„Admite acţiunea. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 4.910 lei, reprezentând contravaloare servicii de pregătire profesională şi cursuri de pregătire profesională, actualizată cu indicele de inflaţie. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Sentinţă executorie de drept”, potrivit sentinței de miercuri, 27 octombrie, a instanței din Gorj.

Viorel Drăgușin a fost unul dintre cei mai vechi primari ai PSD, aflându-se în fruntea comunei Crușeț din 1996 până acum doi ani, când i-a încetat mandatul prin ordin de prefect.

Vizualizări: 3,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: