Şefii de instituţii din Gorj, buni la fugă

Peste 300 de persoane au participat la crosul tineretului. Printre cei care au alergat ieri în centrul municipiului Târgu Jiu s-au aflat şi şefi de instituţii. Este vorba despre: Alin Văcaru - prefectul judeţului Gorj; Ciprian Florescu - vicepreşedintele Consiliului Judeţean; subprefectul Virgil Drăguşin; viceprimarul Aurel Popescu; viceprimarul Iulia Vână; Gabriel Giorgi - directorul Minprest; Romeo Chiriac - directorul AJOFM; Ionuţ Berca - inspector Educaţie Fizică şi Sport, precum şi reprezentanţii ai Jandarmeriei şi Poliţiei.

Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Gorj a organizat ieri, împreună cu sportivii de performanţă ai judeţului, un cros cu prilejul Zilelor Tineretului. Alături de copii au fost şi autorităţile judeţului împreună cu şefii mai multor instituţii din Târgu Jiu. Startul a fost dat din Piaţa Prefecturii, iar oficialităţile au nevoite să mai dea jos din kilograme pentru a putea ţine pasul cu copiii. „Ne bucurăm că autorităţile şi şefii de instituţii au răspuns invitaţiei noastre. Aceştia au demonstrat că au o condiţie fizică impresionantă pentru că nu au renunţat în timpul cursei şi au reuşit să ţină pasul cu copiii. Acţiunea a fost un succes şi am reuşit să strângem un număr mare de participanţi. Am avut peste 300 de tricouri şi le-am împărţit pe toate într-un timp foarte scurt, ceea ce înseamnă că participanţii au depăşit acest număr”, a declarat Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Gorj.

La rândul său, prefectul Alin Văcaru spune că din cauza responsabilităţilor nu se mai poate implica în activităţi sportive. „De vreo lună de zile n-am mai alergat şi îmi pare rău de acest lucru pentru că sportul înseamnă sănătate. Vrem să fim un exemplu pentru cei tineri, pentru că ei trebuie să facă sport în fiecare zi”, a precizat Alin Văcaru.

Viceprimarul Aurel Popescu a considerat această acţiune sportivă ca fiind binevenită. „Este o plăcere să facem mişcare. Mă bucur întotdeauna când se organizează astfel de acţiuni. Întotdeauna trebuie să avem în vedere acţiunile sportive. Nu pot decât să-i felicit pe organizatori şi să-i organizeze acţiuni de acest gen mult mai des”, a menţionat viceprimarul Aurel Popescu.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: