Foşti mari handbalişti de la Energia Pandurii, antrenori la noul CSM

Expertul sportiv angajat de CSM Târgu Jiu pentru secţia de handbal, Dan Ilieş, şi-a prezentat marţi echipa de antrenori şi activitatea secţiei din prima lună de mandat. Antrenorii cu care clubul a semnat contracte pentru echipele înscrise în campionat sunt cu toţii foşti handbalişti ai echipei Energia Pandurii la care şi Ilieş a evoluat.

Şeful secţiei de handbal a CSM, Dan Ilieş, a început activitatea de aproximativ o lună. Acesta a prezentat deja un raport al activităţii care include selecţia a jucătorilor, a antrenorilor, dar şi înscrierea echipelor în campionate.

Cea mai importantă realizare pare a fi înscrierea în campionatul naţional a unei echipe de senioare de handbal. „Ne-am înscris în campionatul naţional cu o echipă de Divizia A feminin, am purtat foarte multe discuţii cu majoritatea antrenorilor din Târgu Jiu şi cu persoane implicate, dar şi cu anumite persoane pe care sper să le atragem ca şi sponsori să putem întregi bugetul pe partea de handbal”, a precizat Dan Ilieş, care a cooptat ca antrenori la echipele de juniori numai specialişti, foşti jucători ai echipei Energia Pandurii: „Pe 17 iulie a început pregătirea cu grupele de juniori, am discutat cu antrenori, foşti jucători de handbal care au făcut performanţă, antrenori care au o facultate în spate, au carnet de antrenor, au experienţă şi au tot ce le trebuie pentru a putea conduce aceşti copii către performanţă. Antrenorii vor fi Andrei Eneache, Adrian Eremia şi Valentin Popescu, toţi foşti jucători la Energia Pandurii Târgu Jiu, toţi cu experienţă, pentru că eu îmi doresc să colaborez cu persoane care ştiu despre ce este vorba în acest fenomen. Toţi sunt angajaţi în acest moment în CSM prin contracte de activitate sportivă, antrenează în fiecare zi grupele pe care le au în pregătire”.

La fel ca şi Dan Ilieş, toţi ceilalţi antrenori, Vali Popescu, Adrian Eremia şi Andrei Enache, au jucat cu toţii şi la echipa care a făcut mare performanţă la Târgu Jiu, Energia Pandurii. La secţia de handbal, la nivel de copii şi juniori, CSM a înscris echipe la juniori III şi juniori IV şi echipe de minihandbal la fete şi băieţi.

Vizualizări: 1,186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: