Foştii primari din Rovinari, aniversaţi de zilele oraşului

Toţi primarii, viceprimarii şi consilierii locali pe care i-a avut oraşul Rovinari pe parcursul a 30 de ani de existenţă vor fi aniversaţi în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului.

Cei 7 primari, 14 viceprimari şi 49 de consilieri locali se vor reuni duminică într-un cadru festiv. “Toţi primarii, viceprimarii şi consilierii pe care i-a oraşul Rovinari din anul 1981 şi până în prezent vor primi diplome de excelenţă, plachete pentru merite deosebite şi câte un tricou inscripţionat “30 de ani de existenţă a Oraşului Rovinari”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul din localitate.

Concert de manele

Muzica şi veselia vor acoperi oraşul Rovinari începând cu această seară. Manifestările dedicate Zilelor Oraşului au fost decalate până astăzi din cauza  nefericitului eveniment din Afganistan, în care tânărul Constantin Laurenţiu Lixandru şi-a pierdut viaţa. “Am hotărât ca în zilele de luni şi marţi să nu fie difuzată muzică chiar dacă unii comercianţi şi-au instalat deja tarabele. Începând de miercuri, în oraşul Rovinari va fi sărbătoare. În week-end mai mulţi artişti şi formaţii de muzică uşoară şi populară vor întreţine atmosfera”, a mai precizat Laurenţiu Chivu. Sâmbătă seara vor fi spectacole ale Şcolii Populare de Artă şi ale formaţiei Narcotic Sound. Duminică vor cânta: Violeta Constantin, Nicu Paleru şi Babi Minune. Manifestările se vor încheia, duminică, cu un grandios foc de artificii.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: