Fostul pandur Remacle rămâne în Liga 1

Belgianul Martin Remacle a semnat cu FC Botoșani, un contract valabil pe o perioadă de trei ani. Fost jucător al echipei Pandurii, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a jucat în acest an la FC Voluntari de unde a plecat la echipa moldoveană.

Martin Christophe Remacle a semnat un contract pe trei ani cu FC Botoşani, a anunţat gruparea moldoveană. Belgianul, în vârstă de 24 de ani, a mai evoluat în trecut la FC Voluntari, Pandurii Târgu Jiu, URSL Visé din Belgia, AO Agia Napa din Cipru, Standard Liege U21 şi FC Torino U19.

În sezonul trecut acesta a plecat în perioada de iarnă de la Pandurii, unde era titular şi jucase în 13 partide, şi a ajuns în Liga 1, la FC Voluntari, pentru care  a jucat şapte meciuri. „Gruparea roș-alb-albastră a ajuns la un acord pe trei ani și cu mijlocașul Martin Remacle. Belgianul în vârstă de 24 de ani a mai evoluat în trecut la FC Voluntari, Pandurii Tg.Jiu, URSL Visé din Belgia, AO Agia Napa din Cipru, Standard Liege U21 și FC Torino U19, iar la botoșăneni va purta numărul 44. Bun venit în familia FC Botoșani, Martin Remacle!”, a scris site-ul oficial al grupării din Moldova.

Martin Remacle a venit din postura de jucător liber de contract după ce a finalizat înţelegerea cu FC Voluntari, echipă pentru care Remacle a jucat în returul sezonului recent încheiat şi unde a ajuns în ianuarie 2021, de la Pandurii.

Martin Remacle și-a făcut junioratul la Standard Liege după care a jucat la Standard Liege U21 și la Torino U19. În 2020 a venit în România și semnat cu Pandurii Târgu Jiu iar din iarnă și până la finalul sezonului a jucat pentru FC Voluntari.

În week-end acesta a efectuat vizita medicală la o clinică din Iași şi a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu FC Botoșani.

Galerie foto


Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: