Fostul prefect Văcaru şi-a găsit un nou serviciu

Alin Văcaru, fostul prefect al judeţului, nu a stat prea mult la Bucureşti după ce a fost schimbat din funcţia de şef la Instituţia Prefectului Gorj. Văcaru şi-a găsit repede loc de muncă la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, fiind încadrat pe funcţia de inspector principal la Compartimentul Economie Socială şi Relaţii cu Angajatorii.

Fostul prefect al judeţului Gorj, Alin Văcaru, este angajat cu acte în regulă la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din data de 28 martie. Alin Văcaru a părăsit Autoritatea Naţională de Restituire a Proprietăţii în favoarea unui post mai puţin bine plătit la AJOFM Gorj, spune directorul instituţiei, Romeo Chiriac. ”Începând cu data de 28 martie, Alin Văcaru lucrează la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, este inspector principal. El a venit de la ANRP, de la Bucureşti, pot să vă spun că a fost opţiunea dumnealui în sensul că a venit pe un salariu chiar mai mic decât jumătate din cât avea la Bucureşti. A vrut să fie acasă, să fie aproape de casă. Chiar a acceptat să vină pe un salariu la jumătate din cât avea la Bucureşti”, a spus Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.

 Transfer în interes de serviciu

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Gorj, Văcaru a venit prin transfer în interes de serviciu pe un post de inspector principal la Compartimentul Economie Socială. ”Dânsul a depus cerere la mai multe instituţii, noi oricum aveam vacant un post de inspector principal la compartimentul Economie Socială şi Relaţii cu Angajatorii şi a venit prin transfer în interesul serviciului. Postul tocmai fusese avizat, era un post vacant şi l-am luat pe Alin Văcaru prin transfer în interesul serviciului, oricum noi aveam nevoie. Deja a început activitatea, se implică la serviciu, a îndeplinit toate criteriile. AJOFM Gorj are în prezent 40 de angajaţi şi mai avem un singur post vacant la Compartimentul Executări Silite, pentru care vom organiza concurs pe data de 19 aprilie 2016”, a spus Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.  

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: