Fotbalist din Liga 1, transferat în singurul stat european unde se mai joacă fotbal

Transferurile internaţionale sunt posibile  pentru jucătorii din Liga 1 ajunşi în ultimele şase luni de contract. Astfel că, în plină pandemie de coronavirus, un fotbalist de la Astra s-a transferat în Belarus, campionat unde încă se joacă fotbal.

În Belarus se mai joacă fotbal, chiar dacă există şi în această ţară cazuri de coronavirus. Acolo s-a transferat Gheorghe Andronic, mijlocaşul în vârstă de 28 de ani al Astrei. Internaţionalul din Republica Moldova, Andronic, a semnat un contract pe şase luni cu formaţia Rukh Brest. Mijlocaşul cotat la 100 de mii de euro a bifat trei meciuri în acest sezon pentru Astra Giurgiu, fără să marcheze vreun gol. Acesta a profitat acum de perioada de criză din fotbalul românesc şi a ales o nouă provocare, într-un campionat în care încă se mai joacă fotbal, chiar cu spectatori.

Este al 5-lea campionat în care va evolua Andronic, după experienţele din Moldova, România, Croaţia şi Suedia.

După primele trei etape din Belarus, Rukh ocupă locul 12 cu trei puncte, tot atâtea câte are şi BATE Borisov., formaţie în faţa căreia a pierdut în ultima etapă de campionat cu scorul de 0-1.

Vizualizări: 659

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: