Fost golgheter la Pandurii, nu a acceptat înjumătățirea contractului

Fostul golgheter al echipei Pandurii Târgu Jiu, transferat  anul trecut  la  Universitatea Cluj,  n-a acceptat înjumătățirea contractului  propusă de conducerea echipei clujene. Nicolae Pîrvulescu este de fapt singurul  jucător al formaţiei de Liga 2 care nu a semnat pentru reducerea contractului în condiţiile puse de U Cluj.

Conducerea clubului ”U” Cluj a decis înjumătățirea contractelor jucătorilor pe o perioadă de patru luni, în această stare de urgență generată de pandemia de coronavirus. Majoritatea fotbaliștilor au acceptat propunerea conducerii iar singurul fotbalist care nu a fost de acord cu propunerea oficialilor este mijlocașul Nicolae Pîrvulescu, fostul golgheter al  echipei Pandurii Târgu Jiu.  ”Am luat hotărârea asta împreună cu impresarul meu, Bogdan Apostu. Nu am acceptat să mi se reducă salariul din 1 martie, ci doar de pe 16 martie, când a intrat în vigoare starea de urgență. Nu știu ce au decis colegii mei. Fiecare își discută diferit aceste lucruri”, a explicat, pentru Liga2.ro, mijlocașul adus de ”U” Cluj de la Pandurii, în ianuarie 2019.

Pentru că a refuzat reducerea salariului cu 50 la sută, Pîrvulescu s-a ales cu contractul suspendat și va intra în șomaj tehnic. ”Nu are de ce să-mi pară rău. Nu e nicio diferență. Era mare diferența de 16 zile. Cei de la club au acceptat decizia mea. Chiar au fost foarte rezonabili”, a spus fotbalistul care a evoluat în 19 meciuri pentru ”U” Cluj în actualul sezon de Liga 2.

Plecată cu ambiții de promovare, ”U” Cluj a ajuns pe locul 14 în Liga 2, la doar trei puncte peste ultima clasată pe locurile retrogradabile, Concordia Chiajna, însă echipa ilfoveană are un meci mai puțin disputat.

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: