Universitatea Craiova anunţă noi transferuri

Oltenii de la  Universitatea Craiova  anunță noi transferuri pentru perioada în care se  vor putea efectua. Deocamdată  oficialii clubului îşi fac strategia  de viitor  şi analizează  jucătorii pe care i-ar  putea transfera.

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a anunțat că oltenii își pregătesc lista de transferuri pentru următoarea perioadă de mercato. Acesta a dezvăluit suma impresionantă pe care trebuie să o încaseze. Patronul echipei antrenate de Corneliu Papură susține că Universitatea Craiova are în cont 400.000 de euro, dar că mai trebuie să încaseze cinci milioane de euro din transferurile făcute până acum. Mai mult, oltenii urmează să primească și 350.000 de euro din drepturile TV.

„Antrenorul e ok, staff-ul muncește, analizează jucători pe care să-i luăm și să ne întărim. Evident nu acum, dar ne facem și noi strategiile pentru vară. Vrem să ne întărim, viața merge înainte. Avem undeva la 400.000 de euro în cont, iar de încasat undeva pe la 5.000.000 de euro doar din transferuri. Mai trebuia să primim o tranșă din drepturile TV, trebuia să luăm 350.000, dar ni s-a transmis că nu se plătește până nu se reia campionatul. Eu cred că fotbalul e cel mai bine vândut produs de sport  din România”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Mihai Rotaru nu a uitat nici de rivalitatea dintre Universitatea Craiova și FCSB, iar patronul grupării din Bănie a explicat de ce oltenii nu prea au reușit să se impună în fața roș-albaștrilor: „I-am recomandat o carte lui Corneliu Papură, „Puterea obișnuinței”, de la pagina 93 începe acțiunea, iar în momentul în care vom începe și noi să batem FCSB-ul îi vom bate 30 de ani de acum înainte!”

În carte e vorba de o echipă din fotbalul american care avea aceeași problemă ca şi Universitatea. Nu bătuseră adversarul istoric de 30 de ani și de fiecare dată când se apropiau de finala Super Bowl-ului nu intrau în finală, chit că aveau o echipă cu jucători foarte buni.

Vizualizări: 1,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: