Trei jucători de la Fiorentina, vindecaţi de coronavirus

Fotbalul italian unde au apărut foarte  multe cazuri de infectare cu coronavirus  la fotbalişti primeşte şi veşti bune. Clubul  Fiorentina a anunţat numele jucătorilor care s-au vindecat de coronavirus.

Clubul Fiorentina a anunţat că jucătorii Patrick Cutrone, German Pezzella şi Dusan Vlahovic, care au fost testaţi pozitiv cu coronavirus luna trecută, s-au vindecat şi nu mai sunt infectaţi.

“ACF Fiorentina este încântat să anunţe că testele au arătat că Patrick Cutrone, German Pezzella şi Dusan Vlahovic nu mai sunt infectaţi cu Covid-19. Cu această ocazie vrem să le mulţumim medicilor, asistentelor şi spitalelor care au grijă în continuare de cei care au nevoie de îngrijiri medicale în această perioadă difiiclă pentru Italia şi pentru întreaga lume”, se arată pe site-ul grupării italiene.

Fiorentina colaborează cu două fundaţii prin campania sa Forza e Cuore, în urma căreia s-au strâns până cum peste 760.000 de euro. Banii au fost folosiţi pentru cumpărarea de echipamente medicale care se folosesc în lupta împotriva coronavirusului.

Vizualizări: 291

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: