Fratele unui fost antrenor de la Pandurii, ucis de coronavirus

Fostul antrenor de la Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a trecut în aceste zile printr-o dramă în familie. Fratele său a fost infectat  cu noul coronavirus şi a decedat, acesta neputând lua parte  la înmormântare.

Fost antrenor al echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, acum antrenorul echipei Foresta Suceava din Liga 3, trece prin momente extrem de dificile în această perioadă. Fratele său a decedat din cauza pandemiei de COVID-19, fiind răpus de virusul care a panicat o lume întreagă. „Trăiesc foarte prost această perioadă, ieri mi-a murit un frate de coronavirus. El era în Zemeș, o comună de lângă Moinești, în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare, deja astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a spus Petre Grigoraș, potrivit site-ului doarromania.ro.

Deşi lucrează în Suceava, unde  este cel mai mare focar de coronavirus, Petre Grigoraș a luat decizia de a pleca de mai mult  timp acasă, la Constanța. „Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliștii care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a mai spus Petre Grigoraș.

Petre Grigoraş este din Moldova, dar el locuieşte în Constanţa. Mai mulţi membri ai familiei sale au rămas însă în locurile natale, între aceştia şi fratele său care s-a infectat cu noul coronavirus şi a murit la 59 de ani.

Vizualizări: 2,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: