Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Fraudă la vot. Gorjean cu dosar penal

Un bărbat de 59 de ani, din orașul gorjean Rovinari, s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de fraudă la vot.

Acesta a mers duminică la o secție de votare din Sadova, județul Dolj, și a votat cu o carte de identitate anulată.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Bechet s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană şi-ar fi exercitat dreptul de vot la o secţie de votare din Sadova, fără a avea acest drept.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat de 59 de ani, din Rovinari, judeţul Gorj, şi-ar fi exercitat dreptul de vot la o secţie de votare din comuna Sadova, fără a avea acest drept, folosind un document de identitate anulat”, a precizat poliția.

De asemenea, polițiștii din Dolj fac duminică verificări în trafic după ce au fost sesizați că în comuna Sadova se face transport electoral.

În Sadova – Dolj sunt alegeri parțiale  după ce primarul ales în septembrie a decedat la scurt timp după alegeri.

Vizualizări: 1,786

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: