Gilortul, maximum de puncte cu Popete pe bancă

Cu toate că au ratat startul noului sezon din cauza unor cazuri de coronavirus, fotbaliştii de la Cărbuneşti merg din victorie în victorie. După un prim meci câştigat acasă, echipa antrenată de Florin Popete a reuşit în weekend şi prima victorie în deplasare în acest sezon.

Gilortul Târgu Cărbuneşti s-a impus în meciul disputat în deplasare, în etapa a treia a Ligii 3, cu Minerul Costeşti, scor 1-2. Jucătorii antrenaţi de Florin Popete au reuşit astfel două victorii din cele două meciuri disputate şi au maximum de puncte posibil dar un meci mai puţin disputat.

În meciul de la Vâlcea, Gilortul a început foarte bine meciul de pe Municipa împotriva Minerului Costești. Avramescu (21') și Dolcescu (30') au ratat primele ocazii imense la poarta lui Prancă.

Până la întreruperea jocului din minutul 27, cauzată de vremea ploioasă, Gilortul a dominat clar jocul, irosind câteva ocazii importante. Odată cu reluarea primei reprize, după pauza forțată de 15 minute, jocul a devenit unul de luptă și gazdele au revenit în joc.

Repriza secundă a fost mai spectaculoasă, dar după un sfert de oră echilibrat oaspeţii au deschis scorul cu o execuție direct din corner, la colțul scurt. Tot Bubuioc a ratat două ocazii imense, din poziție de unu la unu cu portarul, dar s-a revanşat în minutul 81, atunci când i-a pasat lui Dolcescu în suprafața de poartă, fundașul Gilortului făcându-l pe Prancă să scoată pentru a doua oară mingea din plasă. Portarul Constantinescu a fost şi el învins cu două minute înainte de final, minerii reducând din diferență printr-o execuție din lovitură liberă.

Cu şase puncte deja în clasament, dar cu un meci mai puţin jucat în noul sezon, Gilortul se află pe locul şase în clasamentul seriei a şaptea şi marţi va juca şi meciul restanţă din prima etapă.

Vizualizări: 647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: