Fugaru spune că PRM Gorj este bătaia de joc a pesediştilor

Ion Fugaru sare din nou la gâtul colegilor săi, nemulţumit de faptul că în consiliile de administraţie ale spitalelor nu au niciun reprezentant, iar colegii săi se mulţumesc cu puţinul pe care-l dă PSD-ul. Fugaru este decis să discute despre această problemă şi în cadrul Biroului Executiv. “Eu nu pot să mă las aşa uşor şi nu îmi vine să cred că noi nu avem niciun reprezentant în Consiliile de Administraţie ale spitalelor. O să expun această problemă în Biroul Executiv. Nu se poate ca Partidul România Mare să fie bătaia de joc a PSD-ului, “ a declarat Ion Fugaru.

De partea cealaltă, Gheorghe Bucălăete, prim- vicepreşedinte al PRM Gorj, spune că înainte de şedinţa de Consiliu Judeţean au avut loc discuţii cu Partidul Social Democrat. După cum spune Bucălăete s-a mers pe principiul “nu ni se dă, nu cerem”.  “Au avut loc discuţii pe această temă şi noi nu cerem funcţii. Nu suntem după funcţii“, a declarat Gheorghe Bucălăete.

Ion Fugaru a mai declarat că a vorbit şi cu Dumitru Dascălu şi este convins că de acum înainte votul celor doi consilieri ai PRM se va schimba.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: