Fugaru: Vîlceanu s-a hotărât să distrugă PNL

Fostul liberal Ion Fugaru a spus luni într-un interviu la Radio Infinit că liberalii Gheorghe Grivei şi Puiu Diaconescu vorbesc acum despre modul în care au votat cu PSD în 2004 pentru că vor, alături de Dan Vîlceanu, să distrugă PNL în Gorj. Informaţia este una surprinzătoare, pentru că Vîlceanu nu a avut în ultima vreme ieşiri proPSD. Pe de altă parte, Vîlceanu refuză să stopeze un scandal care face rău partidului, spunând că nu-i mai pasă nimănui de ce s-a întâmplat acum 14 ani.

Reporter: Cum vedeţi aceste spovedanii ale liberalilor Puiu Diaconescu şi Gheorghe Grivei, care spun acum cum au votat ei cu PSD în 2004, când l-au făcut pe Călinoiu preşedinte la Consiliul Judeţean Gorj?

Ion Fugaru: Am mai spus că PSD şi-a trimis iscoade în Partidul Democrat Liberal, care acum este PNL, ceea ce se şi dovedeşte. Un ţigan al meu spunea că, dacă el s-a născut ţigan, nu îl facem noi român. Aşa şi cu Dan Vîlceanu, el dacă are certificat de naştere în politică de la PSD, niciodată nu o să îl vedeţi penelist.

Reporter: Ce are a face Vîlceanu cu dezvăluirile astea?

Ion Fugaru: Am vorbit dimineaţă cu un liberal care spune că aceşti oameni vor să distrugă Partidul Naţional Liberal. Vîlceanu la nivel central este pus pe făraş, zicea. Aţi văzut că nu a reuşit să convingă pe nimeni de la PNL să voteze Codul Silvic. El fiind luat în colimator la Bucureşti, s-a hotărât să distrugă PNL în Gorj şi o să îl distrugă.

Reporter: Ce argumente aveţi?

Ion Fugaru: Vă dau un exemplu, Bebe Tauru la Urdari s-a opus unui proiect ilegal al PSD. La un moment dat, Tauru a fost contactat de Vîlceanu şi i s-a spus clar că dacă nu votează acel proiect, va fi dat afară. Asta ca să vedeţi că Vîlceanu este omul PSD. La fel a făcut cu Gîlceavă la Turceni. Şi mai am exemple.

Reporter: Dvs. sugeraţi că Vîlceanu i-a pus pe Grivei şi Diaconescu să vorbească?

Ion Fugaru: Dar de ce credeţi că vorbesc? Şi mint cu neruşinare. Vă amintesc declaraţia lui Puiu Diaconescu că nu a fost un protocol, vă dau dovada, vă dau acest protocol înregistrat la PNL cu nr. 118 din 22.04.2004, semnat de Grivei. Este protocol privind colaborarea în alegerile locale din 2004. Ei sunt trădători, pentru că în afara partidului s-au întâlnit cu Victor Ponta, cu tot PSD-ul. Când ai un protocol semnat şi votezi oamenii PSD, protocol care era făcut pentru eliminarea monopolului politic al PSD, cum te duci să te întâlneşti cu ei? Asta nu e trădare?

Vizualizări: 889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: