Robert Filip: PNL a ajuns un partid de păcălici

Primarul ALDE din Rovinari, Robert Filip, este furios pe faptul că tatăl său este atacat după ce a murit tocmai de oamenii pe care i-a ajutat în timpul vieţii. Filip nu înţelege cum poate PNL să ţină anumiţi oameni în partid şi spune că acest partid a ajuns unul de „păcălici”. Primarul din Rovinari a vorbit la Radio Infinit despre liberalii care au scris pe facebook că este iarba mare la monumentul funerar al tatălui său.

 Reporter: Cum vedeţi aceste noi atacuri ale liberalilor?

Robert Filip: E un Dumnezeu atât de mare care îi vede pe toţi. Şi pe Chivu care a mâncat o pâine de pe urma primarului Filip şi care a avut toată familia angajată şi care era un nimeni. De altfel, a ajuns tot un nimeni, pentru că aşa e soarta, niciodată nu lasă nepedepsit pe niciunul dintre noi. Goanţă este şi el tot un nimeni. Nişte măscărici, nici nu vreau să îmi pierd timpul. Eu sunt preocupat să repar străzile, să renovez, să aduc bani europeni, să deschidem fabrici, că au plecat oameni la cursuri. De ei nici nu mă interesează, că în final se duc şi ei tot acolo unde e tata şi oricum sunt vai de capul lor. Dacă au ajuns să se lege de un om care este mort şi care nu poate să se apere şi care le-a pus pâinea pe masă şi familiile lor au mâncat, au beneficiat de fel şi fel de lucruri de-a lungul timpului. Dacă atunci când trăia nu au avut nimic să-i reproşeze şi stăteau ca nişte mieluşei cu capul în pământ, vă daţi seama ce caractere au aceste specimene, aceşti păcălici, ca să jignească un om şi după ce a murit şi să se lege că e iarba nu ştiu cât la monument. Ce caracter mizerabil trebuie să ai ca să te legi de treaba asta?

 Reporter: Are şi Partidul Naţional Liberal o vină?

Robert Filip: Îmi pare rău şi de Partidul Naţional Liberal, care a ajuns să fie un partid nu de ficuşi, de păcălici, de măscărici. Cred că totuşi mai sunt oameni serioşi în acest partid, care au ajuns să îi crediteze pe aceşti măscărici, care nu ştiu decât scandal şi circ în fiecare zi. Cred că sunt blestemaţi să aibă parte de aceşti păcălici.

 Reporter: Credeţi că au început deja lupta electorală pentru 2020?

Robert Filip: Eu mă lupt cu oameni serioşi, nu cu neica nimeni din ăştia. Dacă i-am bătut atunci când eram singur şi nu aveam nicio susţinere, acum, când oamenii încep să vadă cine a fost serios şi cine se zbate să facă o treabă şi nu face reclamaţii. Ăştia mai au puţin şi o să-şi reclame şi soţiile, asta mai au să facă, în rest au reclamat pe toată lumea.

 Reporter: Aveţi multe reclamaţii?

Robert Filip: Şi săptămâna trecută am dat declaraţii pentru aceşti păcălici. Peste tot m-au reclamat. Ei dacă nu au obiectul muncii... Ar trebui să le pun eu o întrebare celor de la CEO, de ce nu îşi verifică angajaţii? Unii muncesc de se spetesc, iar alţii primesc zeci de milioane şi nu fac nimic, stau toată ziua pe facebook.

Vizualizări: 1,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: