Funcţia de secretar la Turceni, scoasă din nou la concurs

Funcţia de secretar a oraşului Turceni a fost din nou scoasă la concurs de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în data de 12-16 mai. Aceasta a rămas neocupată la ultimul concurs în ciuda faptului că s-au prezentat nu mai puţin de cinci candidaţi printre care şi un angajat al Uzinei Mecanice Sadu. Primarul Ion Iordache mărturiseşte că i-ar plăcea ca funcţia să fie ocupă de cineva din Turceni care să cunoască probleme oamenilor. (C.S)    

STIRI PE SCURT:

Trei miliarde pentru prelungirea unei străzi în Motru

Primăria municipiului Motru a alocat nu mai puţin de trei miliarde pentru prelungirea străzii Dr. Carol Davila care va străpunge acum trei alei de mare importanţă pentru localitate. Potrivit primarului Dorin Hanu, cetăţenii au fost cei care au solicitat extinderea străzii pentru că în zonă este foarte multă circulaţie. „Cu această ocazie se va da o fluenţă circulaţiei, cele trei alei sunt paralele iar strada le va străpunge. Suntem în faza de licitaţie, am depus documentaţia pentru obţinerea avizului de mediu. Este o investiţie a Consiliului Local a cărei valoare este de trei miliarde”, a declarat primarul Dorin Hanu. (C.S.)

Muzeul Judeţean, deschis de noaptea muzeelor

Noaptea muzeelor va fi marcată la Târgu Jiu pe 14 mai când Muzeul Judeţean „Alexandru Stefulescu” va fi deschis până la ora 24.00. Cu această ocazie, târgujienii vor avea acces gratuit în muzeu unde vor putea vizita expoziţiile de bază. Potrivit directorului Muzeului Judeţean, Dumitru Hortopan, în cadrul acestui eveniment vor avea loc inaugurări dar şi proiecţii pe tema „O lume. Un cer”, în cadrul cărora vor putea fi văzuţi meteoriţi. De altfel, la muzeu mai sunt expuse „Mihai Sarbulescu-pictura”, „Reconstituiri ale trecutului”, precum şi litografia „Prin Gorjul de altădată”. Programul gratuit de vizitare al muzeului este între orele 15.00 şi 24.00.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: