Furt de panouri fotovoltaice la Motru

Patru bărbați din Mehedinți sunt cercetați de polițiștii din Motru pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat și tăinuire. Oamenii legii au demarat cercetări în acest dosar după ce administratorul unei societăți comerciale din Târgu-Jiu a sesizat faptul că persoane necunoscute au sustras 185 panouri fotovoltaice de pe platforma Însurăţei-Motru.

În urma investigaţiilor, a fost identificat un bărbat de 34 de ani  din  Severin, care deţinea 164 de panouri fotovoltaice, despre care a declarat că le-a cumpărat de la două persoane, având cunoştinţă despre faptul că acestea proveneau din comiterea unei infracţiuni de furt. În data de 23 decembrie 2013, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani pentru  24 de ore, după care Judecătoria Motru i-a pus interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu.

Continuând cercetările, la data de 6 ianuarie 2014 poliţiştii au depistat doi suspecţi ai infracţiunii de complicitate la infracţiunea de furt calificat, este vorba  de un bărbat de 36 ani, din comuna Broşteni, şi un alt bărbat de 33 ani, din comuna Malovăţ, judeţul Mehedinţi. Poliţiştii au stabilit că panourile sustrase ar fi fost transportate cu un autovehicul aparţinând suspectului din Malovăț care le-a valorificat la bărbatului de 34 de ani reținut înainte de Crăciun. Şi cei doi au trecut o noapte prin arestul poliţiei, iar până la urmă s-a ajuns şi la hoţ, un tânăr de 23 ani, din comuna Vladaia, judeţul Mehedinţi. (A.F.)

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: