Gabriel Giorgi, atac dur la adresa conducerii PNL Gorj

Consilierul local PNL Gabriel Giorgi a atacat dur conducerea partidului, în cadrul unei emisiuni la Radio Infinit. El a declarat că Biroul Municipal al PNL a fost dizolvat tocmai pentru a putea fi exclus. Giorgi a mai spus că obiectivul PNL, de a lua 25% la europarlamentare, nu va fi îndeplinit. Liderul PNL Dian Popescu spune că Biroul Municipal nu a fost încă dizolvat, dar se va întâmpla acest lucru deoarece i-a expirat mandatul în scurt timp vor fi alegeri. Dian Popescu mai spune că declarațiile lui Giorgi sunt iresponsabile și că nu mai e membru de facto al PNL.

Gabriel Giorgi, consilier municipal și director la Minprest, susținut de PNL, a declarat că s-a mai făcut un pas pentru excluderea sa din partid, el fiind acuzat că s-a apropiat mai mult de PSD. Giorgi a spus că președintele PNL Târgu Jiu, Matei Nădrag, a dizolvat Biroul Municipal pentru a face excluderea sa mai ușoară. “Din câte știu a fost o ședință a Biroului Municipal și li s-a adus la cunoștință membrilor că biroul este dizolvat. Vă dați seama în ce mod se lucrează. Motivul, că are patru ani vechime. L-a dizolvat președintele de la Târgu Jiu, domnul Matei Nădrag. O să numească un birou interimar. Logica este că majoritatea membrilor din Biroul Permanent Local mă susțineau pe mine. Membrii de birou au drept de vot și în delegația permanentă și excluderea mea nu se poate face decât în delegația permanentă. Pregătesc terenul. Cu asta se ocupă PNL, în loc să se ocupe de administrație, să ajute oamenii”, a spus Giorgi. El l-a criticat și pe colegul său, Mihai Paraschiv, despre care a spus că pe zona de care s-a ocupat la alegerile locale, Glogova, abia a luat peste o sută de voturi, în timp ce el, la Bâlteni, a câștigat primarul. “Zilele trecute am văzut o declarație a domnului Mihai Paraschiv că eu m-am dat cu PSD ca să-mi angajez soția la Spitalul Județean și soția mea lucrează acolo de 16 ani. Vă daţi seama ce jos au coborât”, a adăugat Giorgi.

Dian Popescu: Giorgi nu știe statutul

Președintele PNL Gorj, Dian Popescu, a fost uimit de declarația lui Gabriel Giorgi despre care a spus că nu știe statutul partidului. “E jenant că un om care a fost promovat de partid să critice partidul, dar ăsta e caracterul. Nu e singurul într-adevăr, mai sunt și alții. Este declarația unui om iresponsabil. Nu mai e de mult membru al PNL, de facto. Este membru doar tehnic. El nu a înțeles un lucru, nu a citit statutul, Biroului Municipal i-a expirat termenul. Și Biroului Politic Județean îi va expira în septembrie. Nu mai e statutar. Încă nu e dizolvat pentru că poate fi dizolvat doar de Biroul Politic Județean. Vor fi făcute alegeri. Giorgi să se ducă la PSD să citească statutul. Nu eu i-am cerut demisia, i-a cerut-o delegația permanentă, eu am încercat să-l apăr. Domnul Giorgi ar trebui să știe de când sunt președinte nu am dat pe nimeni afară. Să spună el un singur membru. Asta dovedește că nu știe nimic ce are legătură cu PNL, dacă el stă mai mult pe la PSD”, a declarat Dian Popescu.

Gabriel Giorgi a mai spus că va ataca decizia partidului dacă îl va exclude. “Există căi de atac, nu o să accept cu seninătate să-și bată joc de mine cineva care... mai bine mă opresc aici. Există o comisie de arbitraj, în primă fază la nivel local, apoi la nivel central”, a menționat Gabriel Giorgi.

PROCENT

Gabriel Giorgi crede că PNL nu va obține 25% la alegeri. “Este un obiectiv irealizabil. De când a intrat în USL, PNL și-a diminuat activitatea politică, s-a axat mai mult pe excluderea membrilor de partid care au muncit pentru PNL”, a declarat Giorgi.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: