Gabriela Moţa solicită o locuinţă socială de la primărie

Dacă ai probleme cu autorităţile locale, Gorj TV te ajută să găseşti soluţia. Sună la 0353-806.660 sau vino la sediul televiziunii din Târgu Jiu, str. Traian, nr. 5 (Casa de Cultură a Sindicatelor) şi spune ce probleme ai!

Întrebare:  Cum pot obţine o locuinţă pentru a-i putea oferi copilului meu un cămin?

„Am fost căsătorită, iar în urmă cu patru luni soţul meu nu a mai vrut să ştie nici de mine, nici de fetiţa noastră. Din acel moment eu locuiesc la mama mea care deţine o cameră într-un bloc de la periferia oraşului. Este foarte greu să îmi cresc copilul, dat fiind faptul că în aceeaşi cameră stă şi mama şi alţi fraţi ai mei. Curent nu mai avem pentru că ne-au debranşat. Sunt disperată, nu ştiu ce să mai fac, pentru că nu mai pot locui cu fetiţa mea într-o cameră în care mai locuiesc şase persoane. Fetiţa mea are şi probleme cu inima. Vreau să ştiu ce trebuie să fac ca să obţin o locuinţă socială de la Primăria Târgu Jiu ”, a spus Gabriela Moţa, din Târgu Jiu.

Răspuns: “În primul rând doamna Moţa trebuie să vină să depună o cerere la primăria Târgu Jiu în care să spună foarte clar ce tip de locuinţă vrea să obţină. În funcţie şi de vârstă şi de criteriile pe care le îndeplineşte familia. Atunci când întocmim un dosar social, luăm în calcul toate veniturile familiei, dacă este vorba de o familie extinsă, dacă în prezent există mai multe persoane în acea familie. Luăm în calcul veniturile tuturor membrilor familiei, istoricul acesteia, dacă a mai avut o astfel de locuinţă şi le-a vândut şi le-a înstrăinat. Noi mai avem şi alte forme de a ajuta cazurile de acest fel, fiind vorba de o femeie cu un copil, putem vedea şi ce ajutoare sociale putem să îi oferim. Poate îi putem oferi şi un loc în Casa Iris, fiind vorba de un copil de patru luni îi putem asigura şi laptele praf“, a precizat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: