Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gala premiilor UCB

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu va organiza joi, 30 iunie, ora 10, Gala Premiilor, ediţia 2016. Premiile vor fi acordate în acest an şefilor de promoţie de la programele de studii de licenţă şi de masterat, dar şi studenţilor care au obţinut performanţe remarcabile în activităţile de cercetare ştiinţifică şi sportive.
Astfel, vor fi premiaţi 45 de şefi de promoţie, membrii echipei de handbal a UCB Târgu-Jiu care este campioana naţională universitară anul acesta şi reprezentanta României la Campionatele Europene Universitare din Croaţia, medaliaţii cu aur la Campionatele Naţionale Universitare de Atletism, dar şi studenţii care au obţinut locul al II-lea la secţiunea Mecatronică a concursului studenţesc „Să cunoaştem Mecatronica şi Robotica”, ediţia a II-a, desfăşurat în cadrul Universităţii din Craiova, în perioada 21-22 aprilie 2016.
Festivitatea de premiere se va desfăşura la sediul din strada Calea Eroilor, în Amfiteatrul A016.

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: