Gâlceavă nu mai candidează la Turceni. Vrea în mediul privat!

Dumitru Gâlceavă, primarul oraşului Turceni, a anunţat ieri că nu va mai candida în 2016 la locale. Primarul liberal spune că acest mandat şi tot ce s-a întâmplat pe scena politică în ultima vreme i-au lăsat un gust amar, dar şi că nu şi-a putut respecta în totalitate promisiunile făcute către cetăţeni. Cât priveşte posibilul înlocuitor, Gâlceavă a spus că nimeni nu este de neînlocuit. Surse susţin că liberalul Ion Iordache vrea să revină la primărie.

Rep.: Veţi mai candida în 2016 la locale?

Dumitru Gâlceavă: La momentul acesta pot spune că nu voi mai candida la primăria Turceni. Poate mă voi răzgândi, dar este foarte puţin probabil. Nu voi mai candida din motive personale.

Rep.: Consideraţi că v-aţi îndeplinit obiectivele la primărie?

D.G.: Mi-am propus să fac mult mai multe la primărie, însă sunt multe lucruri care nu au depins de mine şi mă refer aici la proiectul de apă şi canalizare care stă de doi ani la Ministerul Dezvoltării în stand-by şi oamenii nu înţeleg. Pe de altă parte mai sunt probleme şi pe partea asta de retrocedări, lucrurile merg foarte greu pentru că de-a lungul timpului comisia a lucrat cum a lucrat şi acum nu mai putem face mare lucru. Oamenii aşteaptă titlurile de proprietate şi îmi reproşează multe lucruri. Toate astea mi-au lăsat un gust amar.

Rep.: Ce veţi face după anul 2016?

D.G.: Mă întorc la profesia mea de bază. Sunt economist, expert contabil, mă voi axa pe profesia mea. Cel puţin financiar va fi mult mai bine câtă vreme salariile din primărie au rămas cum au rămas. Cert este că voi fi mult mai liniştit. Înainte de a lucra în primărie, am fost director economic la spital însă nu mă voi întoarce tot acolo. Intenţionez să mă duc în mediul privat.

Rep.: Îi lăsaţi drum liber fostului primar Iordache?

D.G.: Las drum liber oricărui om interesat să candideze la primăria Turceni. Eu ştiu că nimeni nu este de neînlocuit.

Vizualizări: 276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: