Mădălin Gorjanu creşte noua generaţie de luptători  

Antrenorul secţiei de lupte a CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjanu, şi-a felicitat cei mai mici luptători pentru debutul în competiţiile oficiale.  

Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă au luat parte la primul turneu oficial unde au reuşit şi primele victorii din cariera de sportivi.

Cea mai tânără generație de luptători legitimaţi la CSM Târgu Jiu a participat, în perioada 8-10 octombrie, la Târgu Mureș, la faza finală a Campionatului Național rezervat juniorilor IV.

Cei trei sportivi, pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, Amelian Istrătescu, Yanis Peciuc şi Nicolae Curcă au participat pentru prima dată la un turneu oficial pe saltea şi, chiar dacă nu au luat medalii, au primit aprecieri de încurajare din partea antrenorului lor.  

Aflați la primul turneu oficial, micuţii sportivi legitimați la CSM Târgu Jiu au avut o comportare onorabilă, lucru ce l-a determinat pe antrenorul Mădălin Gorjanu să-și felicite elevii pentru prestațiile lor.

„Finala Campionatului Național de juniori 4 și juniori mici a fost o competiție extrem de disputată, care a strâns peste 650 de sportivi la start, un număr impresionant care ne face să privim cu încredere în viitorul luptelor din țara noastră. În ceea ce-i privește pe sportivii de la CSM Târgu Jiu, din păcate, lipsa de meciuri oficiale și amicale, cauzate de situația sanitară, și-a pus amprenta pe evoluțiile micilor luptători ai CSM, care au avut probleme în gestionarea începuturilor de meciuri. Cu toate acestea, fiecare a reușit să aducă și victorii în meciurile disputate. Acest lucru, dar și dorința lor de victorie nu mă face decât sa-i felicit și să-mi doresc la fel de mult ca ei să reușim lucruri importante la viitoarele competiții”, a spus Gorjeanu pentru site-ul CSM.

Antrenorul celor mai mici luptători poate fi un model pentru elevii săi,  fiind un fost luptător de mare performanţă atunci când se pregătea la CS Pandurii Târgu Jiu.

Amelian Istrătescu a urcat pe saltea la categoria 72 de kg, Yanis Peciuc la categoria 35 de kg şi Nicolae Curcă la 53 de kg.

Galerie foto


Vizualizări: 242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: