Cojocaru: După aspectul jocului, meritam să câştigăm

Pandurii a ajuns la două rezultate de egalitate în acest sezon după ce a încheiat cu scorul de 2-2 meciul de la Severin cu Viitorul Şimian. Antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat nemulțumit de jocul modest al echipei sale din debutul partidei şi de numeroasele ratări.

Pandurii mergea pe o pantă ascendentă în ceea ce priveşte jocul în ultimele etape dar sistemul creat de antrenorul Călin Cojocaru s-a rupt după ce o parte dintre jucătorii de bază au devenit indisponibili.

Fără Pleaşcă, Suently, Tănasoiu sau Corduneanu, jucătorii mai experimentaţi din lot, jocul echipei nu a mai părut să fie la fel de consistent, deşi ocaziile nu au lipsit. Călin Cojocaru a considerat însă că, după aspectul jocului şi numărul de ocazii create, Pandurii merita să câştige acest meci.  

„Nu suntem mulţumiţi cu acest rezultat, este normal, suntem Pandurii şi vrem să câştigăm orice meci. Dar acum am început modest jocul şi am luat un gol la o fază fixă foarte uşor după care am alergat după egalare  şi am încercat să marcăm repede. Ne-am creat ocazii, şi chiar înainte de gol am avut noi două ocazii imense dar nu le-am băgat în poartă. După aceea am luat golul acest uşor dar apoi eu zic că am controlat jocul şi, pe dominarea nostră, au reuşit să ne înscrie şi al doilea gol, pe contraatac, foarte uşor”, a explicat antrenorul pandurilor pentru panduriics.ro, recunoscând că adversarii au surprins pe contraatacuri: „Am ştiut ce joacă pentru că au jucători de contraatac dar ne-au surprins şi acest lucru nu este normal şi nu îmi convine. S-a văzut clar că ne-am dominat adversarul şi ne-am creat ocazii, am reuşit apoi să egalăm dar e prea puţin pentru noi fiindcă, după aspectul jocului eu cred că meritam să câştigăm”. 

După acest rezultat de egalitate, Pandurii se menţine pe locul doi în seria a 7-a. Vineri, 15 octombrie, cu începere de la ora 15:00,  Pandurii va juca la Târgu Jiu, meciul din etapa a 8-a acestui sezon, cu Jiul Petroşani.

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: