Pandurii a cedat două puncte la debutul lui Găman pe Municipal

Pandurii Târgu Jiu nu a reuşit să se impună nici în etapa a doua din acest retur, la meciul de debut al Lui Mario Găman pe Stadionul Municipal. Meciul cu Progresul Ezeriş s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, gorjenii fiind egalaţi în minutele de prelungire.  

Pandurii nu are un start de retur foarte bun şi a ajuns la al doilea meci egal de la debutul părţii a doua a campionatului. Gorjenii au încheiat la egalitate meciul cu Progresul Ezeriş din etapa a 11-a, a doua din retur, scor 1-1, după un joc bun al gazdelor cu multe ocazii dar şi multe ratări.

Scorul la pauză a fost 0-0, cele două goluri fiind marcate în partea a doua a jocului. În debutul celei de-a doua reprize Rasoveanu a fost faultat dur într-o fază de atac a gazdelor dar arbitrul nu a acordat cartonaş roşu pentru fundaşul care îl faultase din postura de ultim apărător. Scorul a fost deschis de Pandurii, în minutul 84, marcatorul fiind Bebeto Lupuleţ, cel care mai ratase o serie de ocazii până la marcarea acestui gol. Echipa din Ezeriş, care nu s-a apropiat prea des de poarta pandurilor a profitat pe final de meci şi a egalat în urma unei lovituri de la colţ, prin Giurică, în minutele de prelungire ale jocului.

Antrenorul echipei Pandurii a mizat în meciul cu Ezeriş pe jucătorii: Opriţa – Truşescu, Suently, Gomes, Afrim, Habet (65, Peia), Eric Isquierdo, Robert Petre (76 Duijker), Mensah, Rasoveanu (65 Georgescu), Lupuleţ (89 Sean Aerts).

Vizualizări: 1,207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: