Găman ar avea nevoie de 5-6 jucători la Pandurii  

Jucătorii echipei Pandurii s-au reunit la o săptămână după ce contracandidatele la promovare CSM Reșița și CSM Deva începuseră deja pregătirea. Gorjenii nu prea au motive de bucurie pentru că nu pot face transferuri şi trebuie să lupte la promovare doar cu jucătorii pe care îi au deja în lot.

Antrenorul Mario Găman a avut la primul antrenament 23 de jucători, toți din lotul cu care s-a abordat prima parte a campionatului, urmând să mai convoace şi o serie de juniori alături de prima echipă.

Formaţia gorjeană a primit, la începutul anului, interdicție de a efectua transferuri, inclusiv de a legitima jucători liberi de contract. Găman pare resemnat cu situaţia actuală deşi discutase cu o serie de jucători să vină la Pandurii.

”Din păcate, la ora actuală, nu putem face transferuri. Deja discutasem cu o serie de jucători și ajunsesem la un acord, dar a trebuit să renunțăm la ei, atâta timp cât nu îi puteam legitima. Mai aveam nevoie de cinci-șase jucători cu experiență, dar, în această situație, trebuie să demonstrăm că se poate lucra și cu lotul actual. Am încredere în jucătorii noștri și trebuie să formăm o echipă greu de bătut, care să se lupte pentru atingerea obiectivului stabilit la începutul campionatului. Din discuțiile pe care le-am avut cu ei și cu conducerea noastră, nu va pleca nimeni în această iarnă”, a declarat antrenorul Mario Găman.

Chiar și în aceste condiții, echipa din Târgu Jiu nu renunță la ideea promovării şi se va lupta cu liderul din Seria 7, CSM Reșița, care are 43 de puncte şi cu CSM Deva care a acumulat 31 de puncte.

Pandurii  ocupă poziția a treia din clasamentul serie cu 27 de puncte iar în acest sezon regulat va mai juca cu Viitorul Șimian (acasă), CSM Jiul Petroșani (deplasare) și CSM Reșița (acasă).

Vizualizări: 452

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: