Unde va efectua Pandurii cantonamentul

Pandurii Târgu Jiu s-a reunit luni la baza proprie de pregătire şi a început seria de antrenamente din noul an. Gorjenii vor efectua un cantonament pe plan local la începutul lunii februarie, după care echipa va disputa o serie de meciuri amicale.

Pandurii a început de luni perioada de pregătire de iarnă şi va efectua şi un stagiu de pregătire centralizată pe plan local, echipa urmând să fie cantonată la baza proprie de pregătire de la Centrul de juniori al clubului. Oficialii clubului au stabilit deja şi o serie de meciuri amicale cu Jiul Rovinari, CS Hunedoara, Gilortul Târgu Cărbunești și CSM Slatina.

”La începutul lunii februarie intrăm într-un cantonament pe plan local. Vom avea și o serie de amicale, dintre care patru sunt deja stabilite. Până la reluarea campionatului, vrem să mai efectuăm încă trei jocuri de verificare. Primul amical va fi cu Jiul Rovinari, chiar înainte de intrarea în cantonament”, a declarat directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, precizând că nu a plecat nici un jucător din lotul actual: „Momentan n-a plecat niciun jucător, chiar dacă unii au oferte avantajoase, chiar din Liga 1. Nu pot spune acum despre cine este vorba, dar e clar că nu ne vom opune”.

Clasată pe locul 3 în Seria 7 a Ligii 3, la 4 puncte sunt contracandidata CSM Deva, Pandurii are ca obiectiv în acest sezon promovarea în Liga 2.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: