Liviu Andrieş, nemulţumit de jocul echipei

Antrenorul echipei de handbal feminin a CSM Târgu Jiu nu este mulţumit de jocul echipei sale la startul în meciurile oficiale din noul an. Liviu Andrieş consideră jocul elevelor sale lipsit de consistenţă deşi CSM Târgu Jiu a urcat pe primul loc în clasament.

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a reuşit o victorie în primul joc oficial din acest an învingând Universitatea de Vest din Timişoara. Cu toate că echipa sa este acum pe locul 1 în clasament, antrenorul Liviu Andrieş s-a declarat nemulţumit de jocul echipei sale şi de accidentările din lot.

„Ca antrenor, nu sunt mulţumit de evoluţia echipei, dar sunt mulţumit de cele trei puncte. Încă avem de suferit la exprimarea în joc şi la consistenţă. Trebuie să ne trezim şi să continuăm să acumulăm puncte, pentru că acesta este obiectivul principal”, a spus antrenorul principal al handbalistelor, nemulţumit că şi la acest meci a pierdut o jucătoare accidentată: „Din păcate, nu scăpăm de accidentări. Asta este, nu avem ce face, acesta este sportul şi trebuie să trecem şi peste aceste momente. Din nefericire, vorbim de o jucătoare extrem de tânără. Ea avea ceva probleme, cred că acum sunt destul de delicate, vom vedea în urma testelor medicale”.

Oana Iordache s-a accidentat la acest ultim meci, dar ea nu este singura jucătoare din lot cu probleme medicale din lotul echipei.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: