Găman: Obiectivul la Pandurii este promovarea, fără doar şi poate!

Mario Găman a lăsat CSO Filiași, echipă pe care tocmai a calificat-o în sferturile Cupei României, și a semnat cu Pandurii Târgu Jiu. Miercuri acesta s-a prezentat deja la noua sa echipă la care va avea ca obiectiv promovarea în Liga 2.

La finalul meciului din optimile Cupei României, câștigat cu FC Hermannstadt cu 6-5 după loviturile de departajare, Mario Găman şi-a luat rămas bun de la jucătorii de la CSO Filiaşi, iar miercuri a fost prezent deja la antrenamentul pandurilor.

Gorjenii au anunţat încă de duminică despre plecarea lui Călin Cojocaru de la Pandurii și despre faptul că se duc tratative cu o serie de antrenori, dar înţelegerea cu Găman a fost anunţată oficial abia după meciul din Cupa României. Antrenorul gorjean făcuse deja cunoştinţă cu jucătorii de la Pandurii cu o zi înainte, dar miercuri acesta a condus efectiv antrenamentul, ajutat de secundul său Bobi Arjoca.

Despărţirea de fosta sa echipă a fost însă mai grea, mai ales că a reuşit performanţa de a califica CSO Filiaşi în sferturile de finală ale Cupei României, iar jucătorii de la Filiaşi s-au despărţit cu greu de tehnician. „Cu siguranţă că şi-au dorit cu toţii cei de la Filiaşi, şi mai ales jucătorii, să rămân acolo, jucătorii chiar au cântat continuu că Filiaşi este echipa mea şi să nu plec, mai ales după această calificare, dar decizia de a pleca era luată înainte de acest joc din cupă. Însă până când nu parafăm tot ce însemnă contracte şi nu semnăm nu pot să spun mai mult”, a mărturisit Găman în timp ce însă sărbătorea cu jucătorii de la Filiaşi, precizând că are un obiectiv clar la Pandurii: „Obiectivul e clar la Pandurii, promovarea, fără doar şi poate!”

Mario Găman a preluat CSO Filiași în sezonul trecut, iar la final a clasat-o pe locul 2, care a dus-o la faza semifinală a barajului de promovare în Liga 2, unde s-a înclinat fără drept de apel în fața celor de la Corona Brașov (0-1 la Brașov și 0-4 la Filiași). În acest sezon a avut un parcurs mai slab cu echipa în campionat dar în Cupa României a făcut minuni.

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: