Mario Găman a făcut istorie la Filiaşi, dar vine la Pandurii

Antrenorul Mario Găman a reuşit să surprindă din nou în Cupa României, competiţie în care şi-a calificat echipa pe care a antrenat-o până marţi, în sferturile de finală. Meciul din cupă cu FC Hermannstadt, câştigat la loviturile de departajare de CSO Filiaşi, a fost ultimul al lui Găman pe banca formaţiei doljene.

După ce a făcut istorie la Filiaşi, obținând calificarea în sferturile Cupei României, antrenorul Mario Găman părăseşte echipa şi merge la Pandurii.

În optimile Cupei României, echipa pregătită de Mario Găman s-a impus în faţa fostei prim-divizionare din Sibiu după lovituri de departajare. Daniel Rogoveanu (44′) și Ion Crețu (118′) au înscris pentru ACSO Filiași, iar Andrei Sîntean (3′) și Călin Popescu (107′) au înscris pentru FC Hermannstadt în timpul celor 90 de minute și reprizelor de prelungiri. Au înscris apoi la loviturile de departajare: Alexandru Fotescu, Cosmin Calu, Ionuț Zanfir, Alin Șerban, respectiv Cosmin Bucuroiu, Alexandru Pantea, Petrișor Petrescu.

Pe cât de lăudabil este parcursul în acest sezon de Cupa României al CSO Filiaşi, pe atât de slab este cel din campionatul Ligii 3. CSO Filiași a acumulat doar 10 puncte în acest sezon, iar la finalul turului, după o înfrângere la ”masa verde” cu Petrolul Potcoava, se află tocmai pe locul 9 din 10 în Seria a 6-a.

E adevărat că ultimul meci s-a pierdut din cauza conducerii clubului şi nu a echipei, clubul lăsând echipa fără ambulanţă la meciul din ultima etapă a turului, după ce a făcut contract cu o firmă care nu avea suficiente ambulanţe. Locul nouă este o poziție rușinoasă pentru echipa prezidată de Florin Spînu, mai ales că în sezonul trecut a terminat pe locul 2 și a participat la manșa semifinală a barajului de promovare în Liga 2.

Găman a reuşit însă să facă remarcată echipa de la Filiaşi, în această ediție a Cupei României eliminând echipe precum ACS Viitorul Târgu Jiu (Liga 2, 3-2), UTA Arad (Liga 1, 1-0) și FC Hermannstadt (Liga 2).

Vizualizări: 1,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: