Prejmerean a semnat cu liderul din Liga 2

Încă un jucător tânăr şi de valoare, care a fost pierdut de ACS Viitorul Târgu Jiu, a ajuns la o echipă de top. Chiar dacă nu joacă încă în Liga 1, Vlad Prejmerean a semnat cu Petrolul, o pretendentă la un loc în prima ligă.

Listei lungi de jucători pierduţi gratis de ACS Viitorul Târgu Jiu s-a alăturat recent şi Vlad Prejmerean, care a semnat cu Petrolul Ploiești.  Prejmerean era un jucător promițător, titular la Târgu Jiu în perioada în care antrenor a fost Flavius Stoican, dar la finalul sezonului trecut acesta nu s-a mai înţeles cu conducerea clubului şi a ales să se adreseze comisiilor FRF pentru a deveni liber de contract. Mijlocașul nu a mai jucat însă de jumătate de an şi trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

Petrolul a anunțat deja semnarea contractului cu Vlad Prejmerean până în vara anului 2024, adică pe doi ani și jumătate. „Clubul nostru a ajuns la un acord cu Vlad Prejmerean, acesta semnând un angajament valabil până la finalul stagiunii 2023-2024. În vârstă de 23 de ani, noul echipier al „galben-albaștrilor” evoluează pe postul de mijlocaș central și are experiență eșalonului secund, după ce, în ultimele sezoane, a jucat pentru Luceafărul Oradea și ACS Viitorul Târgu Jiu. Bun venit, Vlad Prejmerean!”, a transmis oficial Petrolul.

Mijlocașul originar din Brașov a mai evoluat la AFC Hărman, în Liga 2 şi tot în Liga 2 a jucat pentru Luceafărul Oradea (2018-2019 – 31 meciuri) și Viitorul Târgu Jiu (2019 - 2020 – 16 meciuri și 1 gol / 2020-2021 – 22 meciuri și 2 goluri).

Vizualizări: 384

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: