Gard de peste 500 de milioane de lei vechi la Primăria Scoarța

În contextul  în care localnicii din comuna Scoarța se plâng de faptul că nu au condiții decente de trai în localitate, primarul aruncă din bugetul local peste o jumătate de miliard de lei vechi să facă gard în fața primăriei. Aceasta este investiția cu care se poate lăuda Aurelian Cotârlău în condițiile în care localnicii se plâng de drumuri, de sistemul de alimentare cu apă și de faptul că nu au canalizare.

După ce a investit bani grei într-un stadion care este plin de mărăcini sau inundat mai tot timpul și nimeni nu-l folosește, în comuna Scoarța se face o nouă investiția marca Aurelian Cotârlău. Este vorba de un gard în fața primăriei care costă peste 500 de milioane de lei vechi, în condițiile în care localnicii se plâng că au apă cu porția pentru că nu funcționează așa cum trebuie sistemul de alimentare, iar drumurile sunt distruse.

Cu toate acestea primarul a găsit cum să cheltuiască mai bine de o jumătate de miliard din bugetul localității. În această situație, vorba românului că „afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul” se potrivește ca o mănușă la Scoarța. „A trebuit să facem gardul pentru că nu era estetic. Am făcut tot gardul de împrejmuiește primăria. Toate laturile au fost reabilitate. Încă nu este gata lucrarea și nici nu s-a făcut recepția finală. A fost o lucrare cu încredințare directă, pentru că valoare nu depășește 15.000 de euro”, a declarat Aurelian Cotârlău.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: