Gârjoabă de la APIA şi-a luat concediu de ruşine

O echipă de la Bucureşti va face astăzi un control la Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Gorj, obiectul controlat fiind calculatorul angajatului care a intrat pe site-uri de gay şi îşi stabilea întâlniri cu homosexuali folosind adresa de mail şi telefonul instituţiei. Gheorghe Gârjoabă a intrat în concediu pentru opt zile şi i-a fost confiscat şi telefonul de serviciu.

Dacă ar fi să facem un top, judecând după numărul de accesări facebook e pe primul loc, neogen.ro pe locul doi urmat pe trei de combinaţii.net, hotswingers.ro şi gayfriends.ro.

Totul a început după ce bărbatul trecut de 40 de ani a abordat pe facebook un bărbat aflat în căutare de relaţii cu alţi masculi. Acesta a ajuns cunoscut în toată presa, dar nu a scăpat de comisia de disciplină.

Gheorghe Gârjoabă şi-a luat concediu de odihnă pentru o perioadă de opt zile, dar azi trebuie să revină pentru că este subiectul unui control de la Bucureşti. Directoarea Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Gorj, Delia Mercioiu, a declarat că pe toată perioada în care angajatul în cauză este anchetat de Comisia de Disciplină i-a fost reţinut telefonul de serviciu. “Nu este la serviciu, şi-a luat concediu de odihnă pe timp de opt zile. Nu va mai vorbi de pe telefonul de serviciu deoarece i l-am reţinut, cel mai probabil până la finalizarea anchetei”, a declarat Delia Mercioiu.

Comisia de Disciplină din cadrul Agenţiei pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură Gorj urmează să se pronunţe în acest caz peste aproximativ o lună.  

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: