Gârjoabă: Lucrăm la organigrama de la CE Turceni

Corneliu Gârjoabă, director de Resurse Umane la CE Turceni, a explicat aseară la Gorj TV în emisiunea Provocare la Adevăr, că şi instituţia amintită lucrează la noua organigramă. Gârjoabă a comentat şi schimbările de la CE Rovinari, dar nu a vrut să spună prea multe despre cele care vor urma la Turceni.

Startul schimbărilor a fost dat de CE Rovinari, unde directorii Gore Popescu, Emil Dragomirescu şi Gheorghe Popescu au fost înlocuiţi. Directorul Tiberiu Trotea explica atunci şi motivele. Cei trei nu au avut capacitatea de a respecta şi de a face reducerile impuse pentru redresarea companiei.

Gârjoabă crede că dacă cei trei au fost înlocuiţi cu alte persoane în afară de pedelişti schimbarea nu a fost făcută politic. Cei-i drept, cei numiţi în funcţie sunt simpatizanţi PSD.. „Păi unde e politic că doar nu au schimbat cu oameni de-ai noştri. S-a mers pe competenţă“.

Se mai gândeşte şi îl contrazice pe Trotea spunând că Gore Popescu şi Emil Dragomirescu sunt competenţi, schimbarea lor luându-l prin surprindere. Competenţi sunt şi cei numiţi, chiar dacă nu sunt de la PDL. „Schimbările au fost fulger. Nu ştiu motivele, dar cert este că erau oameni competenţi. Gore Popescu e director de ani de zile, Dragomirescu era începător pe funcţia aia, nu şi-a dorit-o. El a lucrat în Comercial şi acum este adjunct, deci este unde şi-a dorit. Şi Daviţoiu este un om competent“, crede Gârjoabă.

Îl schimbă şi pe Manţog?

Corneliu Gârjoabă a avertizat că sunt unii angajaţi care vor face paşi în spate. Directorul a refuzat să dea detalii despre cei care sunt pe lista neagră. „Lucrăm la o organigramă, nu pot să spun exact schimbările până nu va trece de Consiliul de Administraţie. Sunt unii care vor face un pas în spate. Unii nu vor mai fi directori ci vor fi şefi de departamente sau servicii“, a precizat directorul.

Gârjoabă a evitat să spună ceva şi despre eventuala schimbare a democrat-liberalului Ionel Manţog însă a precizat că la CE Rovinari şi Craiova nu mai există funcţia de director economic. „Nu ştiu să vă spun. De la Turceni domnul Manţog nu va pleca“. „Schimbări vor fi, însă sunt discuţii. Spre exemplu la Craiova nu există funcţia de director economic, la Rovinari nu e...“, a menţionat Gârjoabă.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: