Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Geoană a refuzat să supună la vot revocarea sa din funcţie

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat miercuri că solicitarea de revocare a sa din funcţie înaintată de PDL şi susţinută de UDMR şi independenţi este inadmisibilă şi neconstituţională şi că nu o va supune la vot. şi supun la vot ordinea de zi în forma actuala

"Nu cred că la modul sincer cineva din aceasta sală poate să invoce o modalitate necolegială din partea mea sau încercarea de a frâna sau bloca activitatea legislativă. Prezenţa mea la Senat nu împiedică buna guvernare, probabil împiedică un alt calcul politic", a spus Geoană. El a mai precizat că "nu putem să discutăm în Senat chestiuni care sunt în afara Constituţiei", şi a precizat că e limpede ca "lumina zilei" că cerere de revocare este "neregulamentară şi neconstituţională", iar în aceste condiţii o asemenea procedură nu trebuie pusă pe ordinea de zi.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: