George Tudoran:  „Rapid este ca un drog, când te duci acolo şi joci, rămâi rapidist pe viaţă”

Golgheterul pandurilor din partea a doua a campionatului şi unul dintre cei mai buni marcatori ai Ligii a doua, George Tudoran a semnat recent un contract pentru trei ani cu Rapid. Din fericire pentru Pandurii contractul va intra în vigoare din vară şi numai dacă Rapid va promova la finalul acestui sezon. Până atunci Tudoran va ajuta colegii de la Pandurii despre care are o părere foarte bună chiar dacă majoritatea sunt tineri şi foarte tineri.

Reporter:  Mai sunt la Pandurii printre voi jucători precum Chiricheş, Pintilii sau Răduţ?

George Tudoran: Să ştiţi că la Pandurii sunt jucători foarte tineri, dar destul de talentaţi. Dar, ştiţi cum este, pentru a ajunge acolo sus ai nevoie şi de şansă. Şi o echipă bună are nevoie de bani în primul rând, de stabilitate, de o situaţie financiară bună. Noi am avut şi problema stadionului care încă nu este gata şi de aceea poate nici situaţia echipei nu este aşa de roz.

Rep.:  Noul stadion vă dă emoţii sau vă motivează?

G.T.: Vă daţi seama ne-am dorit de mult timp să jucăm pe noul stadion, încă de când am văzut că se va construi, dar eu nici nu ştiu dacă voi mai apuca să joc acolo. Vom vedea ce va fi la finalul acestui sezon.

Rep.: Te simţi fotbalist jucând pe un asemenea stadion?

G.T.: Am făcut câteva antrenamente pe el şi chiar am constatat că este foarte frumos, este o construcţie reuşită, dar nu ştim cum e atmosfera când vor fi şi spectatori în tribune.

Rep.: Ştii că şi FCSB râvneşte la stadionul vostru?

G.T.: Nu ştiu, nu am cunoştinţă de acest lucru. Dar cred că oamenii din Târgu Jiu se vor bucura de acest lucru pentru că este o echipă iubită în toată ţara.

Rep.: Tu visezi la derbiurile cu Craiova, cu CFR cu Dinamo care se jucau la Târgu Jiu?

G.T.: Sunt oltean, dar eu am plecat de mult la Academia Hagi şi le-am urmărit mai mult la televizor. Însă normal că mi-aş dori să joc cândva pentru Pandurii în Liga I într-o situaţie mai bună şi să jucăm acasă cu stadionul plin. Ar fi senzaţional, ar fi un vis devenit realitate!

Rep.: Ai semnat cu Rapid?

G.T.: Da, am semnat din vară cu Rapid. Eu am mai fost la Rapid în urmă cu trei ani şi m-am simţit foarte bine acolo. Acolo am şi debutat la seniori şi am jucat pentru prima dată şi acolo am avut cele mai mari satisfacţii de până acum, în scurta mea carieră.  Dar am fost dorit acolo însă au mai fost şi alte oferte şi discuţii însă cei de la Rapid m-au dorit cel mai mult, ştiu că m-am simţit bine acolo şi ştiu că este un mediu nou acum şi nu mai sunt probleme financiare: Cu siguranţă Rapid este una dintre cele mai mari echipe din România.

Rep.: O să joci cu Rapid pe noul stadion din Târgu Jiu?

G.T.: Eu sper, eu sper vă daţi seama, am semnat pe trei ani.  Mi-ar plăcea dar vom vedea ce va fi. Eu, după ce am jucat la Rapid, am rămas rapidist. Chiar dacă lumea ar crede că sunt subiectiv acum că am semnat cu ei, acesta este adevărul şi cei apropiaţi mie ştiu asta. Rapid este ca un drog, când te duci acolo şi joci rămâi rapidist pe viaţă. Eu nu am fost mereu rapidist, dar am devenit. Şi Pandurii este în inima mea, recunosc că şi Pandurii înseamnă mult pentru mine, însă nu pot să fac comparaţie. Pandurii este echipa oraşului meu şi are un loc special acolo în suflet, dar la Rapid am avut cele mai mari satisfacţii ca jucător. Vom vedea ce va fi pe viitor, sper ca ambele echipe să ajungă în prima ligă şi să fie o bătălie strânsă acolo pentru că sunt două echipe frumoase şi cu o istorie frumoasă.

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: