Gestul extrem pe care nu și-l explică nimeni. Ce ar fi scris în biletul de adio Olimpia Bratu

Dispariția Olimpiei Bratu a șocat întreaga comunitate din Târgu Jiu. Era un director model, o femeie mereu veselă și implicată în multe proiecte dedicate tinerilor pe care a reușit să-i strângă printre cărți. Nimeni nu-și explică gestul extrem și nimeni n-a sesizat că ar fi ceva în neregulă cu Olimpia Bratu. Ieri, făcea planuri pentru un parteneriat cu Teatrul Dramatic. Câteva ore mai târziu, și-a pus capăt zilelor. 

 

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, ar fi lăsat un bilet de adio în care ar fi scris că un proces "i-ar fi terminat viața" si că "aceasta este pedeapsa ei". 

Procesul despre care a scris în biletul de adio ar fi fost deschis de familia unui băiat de 10 ani, rănit vara trecută de o creangă care s-a desprins dintr-un copac în Parcul Central. Acesta participa, alături de alti copii, la o activitate organizată de Biblioteca Județeană. După incident, familia copilului ar fi dat în judecată primăria, biblioteca și Edilitara și a cerut daune în instanță. Judecătorii urmează să se pronunțe pe 6 martie. 

Dintre colegi sau apropiați, nimeni nu știa ce o măcina pe Olimpia Bratu atât de puternic încât să-și pună capăt zilelor. "Am vorbit cu ea la ora 13. Urma să programăm o întâlnire pentru săptămâna viitoare cu doamna director de la teatru. Nu a dat vreun semn că e ceva în neregulă. Sunt șocat, îngrozit. E cutremurător ce s-a întâmplat, inexplicabil", a spus actorul Ion Alexandrescu. 

Paznicul a fost cel care a făcut descoperirea. A sunat la 112, a venit salvarea la fața locului, dar era prea târziu. "Femeia nu prezenta semne vitale și nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare", a spus Mădălin Crețu, de la Serviciul de Ambulanță Gorj. 

Poliția a deschis un dosar penal în urma tragediei. O anchetă a fost deschisă și la nivelul ITM Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 4,976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: