Gheorghescu: ”Petrescu va candida din partea PP-DD”

Florentin Gheorghescu, directorul carierei Roșiuța, a fost validat sâmbătă drept candidatul PDL la Motru. Acesta a declarat într-un scurt interviu că îl bucură decizia partidului și că este convins că va avea câteva voturi și de la PNL și PSD la alegeri. Una peste alta, Gheorghescu a declarat ieri că în Motru se zvonește deja că Ilie Petrescu ar fi candidatul PP-DD la primăria Motru. Acesta a comentat şi declaraţiile cumnatului Vasile Râbu, de la PSD, care nu-i dă nicio şansă.

Rep. : Ați fost validat drept candidat la Motru. Ce urmează?

F.G: Da, mi s-a transmis că am fost validat, eu nu am participat sâmbătă la ședință dar ce pot să spun, mă bucur. Acum ne vom consulta, trebuie să facem ceva urgent și concis în următoarele două luni. Deocamdată așteptăm să vină din nou vicepreședintele de la nivel național să mai valideze câteva candidaturi și probabil atunci ni se va transmite ce e de făcut în perioada următoare. Oricum, nu voi merge pe campanii de denigrare a contracandidaților mei, nu voi oferi spectacol gratuit, voi încerca să fac ceva care să mă promoveze pe mine și atât. Nu mi-au plăcut polemicile.  

Rep. : Cum îi vedeți pe contracandidații dumneavoastră?

F.G : E greu să te lupți și cu Hanu, e un candidat de luat în seamă la fel cum este și Petrescu. Vreau să vă spun că am avut o discuție cu Petrescu și mi-a spus că va candida din partea PP-DD pentru că PC-ul nu-l lasă să candideze. El nu e un contracandidat de neglijat la Motru.

Rep. : Pe ce electorat vă bazați?

F.G : Mă bazez pe un electorat tânăr, nu pe unul îndoctrinat și rudimentat. Mă bazez pe oameni tineri care vor să facem un front comun ca să schimbăm ceva. Dar, vreau să vă spun că mă bazez și pe câteva voturi de la PNL și PSD, oameni tineri care mă cunosc.

Rep. : Cum comentați declarațiile lui Vasile Râbu la adresa dumneavoastră?

F.G : Ce pot să spun, dacă nici rudele nu au înțeles mesajul....La experiența pe care o are ar trebui să cântărească ce scoate pe gură. El nici cu Hanu nu se înțelege bine ,dar...Eu îl respect și pe el și pe sora mea dar să spui că neamurile ți le dă Dumnezeu, iar prietenii ţi-i alegi, probabil că i-a plăcut prea mult proverbul de îl tot folosește.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: