Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ghiozdane cu rechizite pentru copiii din familii nevoiașe

Peste o sută de elevi care provin din familii cu o situație socio-economică dificilă vor primi din partea Primăriei Târgu Jiu, prin Direcția Publică de Protecție Socială, ghiozdane echipate corespunzător pentru noul an școlar 2021-2022. Mai exact, peste 150 de elevi, inclusiv cei care se află la liceu vor avea parte de aceste rechizite școlare.

Cererile pentru acordarea rechizitelor școlare vor putea fi depuse până la data de 11 august 2021, la Direcția de Protecție Socială Târgu Jiu, și vor fi însoțite de următoarele documente doveditoare ale situației socio-economice a familiei: acte de identitate (copie); certificate de naștere pentru copii (copie); adeverință de elev eliberată de școala la care copilul frecventează cursurile, pentru anul școlar 2021-2022, în care va fi precizat anul/ clasa de școlarizare; adeverință de venit eliberată de Administrația Finanțelor Publice Gorj, pentru toți membrii majori din familie; acte privind veniturile realizate în luna anterioară depunerii cererii (adeverință cu salariul net, cupon de pensie, cupon indemnizație șomaj, cupon indemnizație creștere copil, cupon alocație de stat, cupon indemnizație de handicap sau alte documente doveditoare ale veniturilor); certificat atestare fiscală pentru persoanele fizice, eliberat de Direcția de Venituri Târgu Jiu, pentru toți membrii majori din familie.

Valoarea totală a pachetelor cu rechizite este de aproximativ 30.000 de lei cu TVA.

Vizualizări: 489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: