Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Zeci de calculatoare, donate unor elevi din Gorj

Zeci de echipamente IT vor fi donate unor elevi din județul Gorj. Este vorba despre 20 de calculatoare și laptopuri care vor ajunge la elevii Școlii Gimnaziale din Vladimir. 

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj, Dana Constantinescu, spune că este vorba despre un program denumit ”Educat Me”, în care sunt incluși elevii care au nevoie de un calculator. De asemenea, echipamentul donat nu este unul vechi și uzat, mai spune Constantinescu.

”Mai mulți voluntari și profesori vor participa la un proiectul Educat Me, la Școala Gimnazială din Vladimir. Acolo vor fi donate 20 de echipamente IT. Acest lucru s-a mai întâmplat și săptămâna trecută. Echipamentele nu sunt donate școlii, ci copiilor. Sunt niște calculatoare și laptopuri reparate și recondiționate de către copii din Gorj și Timișoara. Sunt modele destul de noi, nu sunt vechi și uzate. Cei mici sunt aleși și selectați de către conducerea școlii. Este un mod extrem de bun pentru a-i ajuta pe elevi”, a spus Dana Constantinescu.

Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: