Gigel Jianu: Am menţinut Motru pe linia de plutire

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a prezentat bilanţul activităţii pe anul 2017. Edilul spune că a reușit să facă multe lucruri importante pentru comunitate. A prezentat succint câteva dintre realizări. Printre ele, închiderea gropii de gunoi, achiziţia unui cazan pe gaz pentru uzina de termoficare, reabilitarea şcolilor și a secţiei de Pediatrie a spitalului,  punerea în funcţiune a centrului social şi menţinerea în viaţă a clubului sportiv Minerul Motru, cu secţiile de lupte, box și fotbal juniori.

Jianu a mai amintit acordarea burselor școlare pentru elevii merituoși, dar și achiziţia și punerea în funcţiune a tomografului. Primarul recunoaşte că nu a realizat tot ce și-ar fi dorit, însă spune că a reușit să scoată municipiul Motru din impas. „Cel mai important lucru a fost că am reușit să menţinem municipiul Motru pe linia de plutire. Când am preluat mandatul, am făcut o situaţie economico-financiară care nu era deloc ușoară, era chiar foarte grea. Pot să spun că am reușit să menţinem municipiul pe linia de plutire”, a declarat Gigel Jianu, primarul municipiului Motru.

Primarul a spus că din 7 milioane de lei cât avea primăria datorie în iunie 2016 au mai rămas de achitat arierate de 2 milioane de lei. Edilul și-ar fi dorit să reabiliteze toate străzile, să modernizeze sistemul de iluminat și să dea în folosinţă Casa de Cultură, însă a explicat că din lipsa fondurilor nu a putut duce la îndeplinire și aceste deziderate.

Vizualizări: 1,919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: