Tătaru s-a întors şef la Suseni

Tiberiu Tătaru, fostul manager al Spitalului Judeţean din Târgu Jiu, a revenit la şefia centrului de bătrâni de la Suseni. Practic, Tătaru s-a întors pe postul pe care îl ocupa acum aproape un deceniu, înainte să conducă spitalul de la Dobriţa. Tătaru este în concediu de odihnă şi se pregăteşte de alegeri. Candidează pentru un post de membru în Consiliul Naţional al Colegiului Fizioterapeuţilor.

Centrul de bătrâni de la Suseni este în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. „Sper să facem lucruri bune împreună”, a anunţat Laurenţiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj are încredere în calităţile lui Tătaru. „A dovedit acolo unde a fost, fie că vorbim de Dobriţa, fie că vorbim de Târgu Jiu, că poate fi un bun manager”, a precizat Cosmin Popescu.

Complexul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni găzduieşte câteva zeci de bătrâni. Centrul nu a avut o bună imagine în ultima vreme, fiind zguduit de numeroase scandaluri.

Tiberiu Tătaru spune că funcţia pe care revine la Suseni nu este incompatibilă cu cea de preşedinte al Colegiului Fizioterapeuţilor Gorj, post în care a fost ales de curând. Tătaru aspiră acum la o funcţie la nivel naţional. „Avem alegeri la nivel naţional şi alerg prin judeţe, pentru că este campanie electorală pentru alegerile de duminică. Candidez pentru un post de membru în Consiliul Naţional al Colegiului Fizioterapeuţilor. Sunt două posturi pe regiunea Oltenia şi şase candidaţi. Acum sunt pe la Iaşi şi o să alerg un pic prin toate zonele să îmi fac cunoscută platforma-program, să iau voturile, să văd duminică dacă voi fi votat”, a declarat Tiberiu Tătaru.

Vizualizări: 742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: