Gilortul a încheiat pregătirea cu un eşec în amicale

Gilortul Târgu Cărbunești a disputat în week-end ultimul meci de verificare din perioada de pregătire pentru noul sezon. Gazdele de la Cărbuneşti au cedat în faţa satelitului celor de la Universitatea Craiova, scor  1-4 (1-2).

Gilortul a jucat sâmbătă ultimul meci de pregătire al sezonului, pe terenul propriu, şi a pierdut în fața Universității Craiova II. Scorul final a fost 4-1, pentru satelitul Universităţii, care a condus la pauză cu 2-1. Antrenorul Tavi Iordache a mizat la acest meci ca titulari pe: Jianu,  Buzurin, Amzucu, Dolcescu, M. Paștiu, Gîlceavă, Cîrstoiu, Almăjanu, Codin, Bubuioc şi Meliță, iar pe parcursul meciului i-a mai trimis pe teren şi pe Sorea, Pociovălișteanu, Avramescu, Ancuța, Dumitru şi Cocioabă.

Până la startul noii ediții de campionat, Gilortul mai are de disputat un meci în calitate de campioană a Gorjului în sezonul încheiat în acest an. AJF Gorj a programat deja meciul din Supercupa Gorjului în care campioana va întâlni câştigătoarea Cupei României de la judeţ, Unirea Cruşeţ. Meciul este programat duminică 18 august, cu începere de la ora 11:00, dar se va disputa pe un teren stabilit de AJF, la Scoarţa.

Gilortul Târgu Cărbunești - Universitatea Craiova II 1-4 (1-2)

Au înscris: Darius Almăjanu (22') / Iovan Markovici (7', 10'), Remus Trancă (52'), Robert Petre (75')

Gilortul: Jianu - Buzurin, Amzucu, Dolcescu, M. Paștiu - Gîlceavă, Cîrstoiu, Almăjanu, Codin - Bubuioc, Meliță.

Pentru Gilortul au mai jucat: Sorea, Pociovălișteanu, Avrămescu, Ancuța, Dumitru, Cocioabă.

Universitatea Craiova II: Eftimie - Petre, C. Dobre, Piciu, Juncu, A. Dobre, Țegle, Nițu, Baiaram, Markovici, Șerban.

Au mai jucat: Gănescu, Octeanu, Popescu, Vadasis, Bîrzan, Danciu, Trancă, Trașcă, Enache.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: