Gilortul a învins categoric Jiul Rovinari în meci amical

Gilortul Târgu Cărbuneşti a susţinut duminică primul meci amical din perioada de pregătire pentru noul sezon. Echipa pregătită de Florin Popete s-a impus categoric, cu scorul de 6-1, în meciul de pregătire disputat cu Jiul Rovinari.

Gilortul Târgu Cărbuneşti a susţinut în week-end primul meci de verificare din această vară. Echipa din Cărbuneşti s-a reunit de câteva săptămâni, dar a amânat câteva jocuri amicale pentru că trebuia să efectueze testele Covid înaintea acestora.

În primul test al verii, Gilortul s-a impus pe terenul formației de Liga 4, Jiul Rovinari cu scorul de 6-1.
Golurile meciului amical de la Rovinari au fost marcate de Goșa (43’) pentru echipa gazdă şi de Dănăricu (3’, 48’), Cocină (21’), Berescu (69’, 86’) şi Almăjanu (80’) pentru formaţia din Cărbuneşti.

Pentru Gilortul au evoluat în acest test Constantinescu (46’ Poenaru) – Afrim, Dolcescu, Safta, Bărăitaru – Avrămescu (75’ Bîrlan), Oprișa – Măicăneanu (46’ Almăjanu), Dănăricu (74’ Glăvan), Stăniloiu (58’ Buzurin) – Cocină (58’ Berescu).

 Dintre jucătorii aflați în pregătire cu echipa e Liga 3 au lipsit, motivat, Cocioabă, Miroiu și Bubuioc, a informat Gilortul pe pagina oficială precizând că şi Roncea, plecat în această perioadă în Anglia, și-a exprimat dorința de a se întoarce la echipă. Antrenorul Florin Popete mai aşteaptă şi alţi jucători iar săptămâna aceasta va definitiva şi lotul pentru noul sezon. Acesta mai aşteaptă la echipă sosirea a încă doi fotbaliști, un fundaș și un mijlocaș.

Următorul meci de pregătire al echipei din Cărbuneşti este programat la Târgu Jiu, miercuri 19 august, începând cu ora 11:00, cu echipa locală Pandurii.

Vizualizări: 555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: