Gorjenii Brînzan şi Rasoveanu, puşi pe liber de FC Argeş

Dintre cei patru jucători de la Pandurii pe care FC Argeş i-a transferat de la Târgu Jiu, doar unul va putea evolua şi în Liga 1 cu piteştenii. Andrei Blejdea rămâne în lotul lui Ionuţ Badea, în timp ce Denis Brînzan şi Ovidiu Rasoveanu trebuie să îşi caute echipă. La cel de-al patrulea pandur, Robert Dănescu, argeşenii au reunţat de mai mult timp.

FC Argeş a promovat în Liga 1, ajutată fiind şi de jucătorii gorjeni care au fost transferaţi vara trecută şi în iarnă. Patru jucători de la Pandurii au evoluat sezonul trecut pentru echipa din Piteşti, Robert Dănescu, Andrei Blejdea şi Denis Brînzan, toţi trei plecaţi de la Târgu Jiu din vara anului 2019, şi Ovidiu Rasoveanu, plecat în iarna acestui an. Dintre toţi aceştia numai Ahdrei Blejdea mai face parte din lotul celor de la FC Argeş după reunirea lotului, Dănescu fiind acum la ACSO Filiaşi, unde a ajuns de la Gilortul Târgu Cărbuneşti.

În ceea ce îi priveşte pe Brânzan şi Rasoveanu, aceştia ar putea fi cedați sub formă de împrumut la alte echipe unde au șanse mai mari să fie utilizați. ”La capitolul plecări am discutat deja cu Denis Brînzan care o să încerce să se dezvolte în altă parte. Mai este Rasoveanu, pe care îl vom da împrumut”, a precizat antrenorul Ionuț Badea.

Denis Brînzan este fostul căpitan al pandurilor care a jucat constant la început în echipa argeşeană, dar, după o accidentare, a fost tot mai rar titular. Brînzan ar putea să îşi rezilieze contractul sau va pleca liber de contract de la clubul argeşean, o altă posibilitate fiind aceea de a reveni sub formă de împrumut la Pandurii.

Vizualizări: 869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: