Floroiu: Cu siguranţă, Pandurii nu se retrage din Liga 2

Situaţia dificilă prin care trece Pandurii Târgu Jiu este recunoscută de oficialii clubului care susţin că echipa nu se va retrage din Liga 2. O posibilă înscriere în Liga 3 nu ar reduce semnificativ cheltuielile echipei, fiind vorba de cheltuilei similare în ambele eşaloane.

Directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu, dă asigurări că echipa nu se va retrage din Liga 2, dar recunoaşte că Pandurii este într-o situaţie critică şi are nevoie de ajutor. „Cu siguranţă, Pandurii nu se retrage din Liga 2. Trecem printr-o perioadă foarte dificilă şi acum chiar e nevoie mare de sprijin şi de implicarea membrilor asociaţi ai clubului. Vom face toate demersurile necesare şi încercăm să găsim soluţiile cele mai bune să putem continua să jucăm cu Pandurii Târgu Jiu în viitorul sezon de Liga 2, în condiţii cât mai bune. Vom da şi membrilor asociaţi posibilitatea să vină alături de echipă şi să nu mai spună că nu pot, pentru că nu e în regulă. Trebuie să îşi asume cineva dacă echipa va avea de suferit în urma acestor şicane”, a spus Floroiu referitor la faptul că autoritățile locale sunt indiferente faţă de soarta echipei de fotbal a oraşului.

Acesta a explicat că și la Liga 3 cheltuielile sunt la fel de mari precum cele din Liga 2 şi o retragere nu ar fi o soluţie: „Şi în Liga 3 este cam acelaşi lucru ca în Liga 2, se face şi acolo test Covid, numai că pentru Liga 3 poţi găsi mai uşor soluţii de joc cu jucători autohtoni. Dar costurile de organizare a meciurile la Liga 3 sunt cam aceleaşi ca şi la Liga 2, diferenţa fiind nesemnificativă. Dar, aşa cum şi domnul Condescu spunea, financiar, ne este destul de greu, şi problema aceasta constituie un impediment destul de serios. Dar nu spunea neapărat că vom merge la Liga 3, spunea doar că, din punct de vedere financiar, pentru momentul în care ne aflăm, Pandurii în Liga 3 ar fi mai poate mai uşor de susţinut”.

Cei de la Pandurii trebuie să susţină financiar acum, pe lângă cazarea şi masa jucătorilor, arbitraje şi deplasări, şi testările Covid obligatorii pentru noul sezon.

Vizualizări: 664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: