Cojocaru e mulţumit de jocul pandurilor

Pandurii nu a înregistrat victorii prea multe în meciurile amicale disputate până acum, dar antrenorul Călin Cojocaru e mulţumit că vede un progres în joc. Gorjenii au dominat în ultimul amical de la Reşiţa, dar au pierdut în faţa gazdelor de la CSM care s-au impus cu 3-2.

La ultimul meci amical jucat de Pandurii, disputat pe gazonul reabilitat din Valea Domanului, CSM Reșița a învins formaţia gorjeană cu scorul de 3-2 (2-1), prin golurile marcate de Dumitraș, Danci și Astafei, respectiv Velcotă și Remacle.

Pandurii a fost echipa care a deschis scorul în acest amical, însă a pierdut avantajul minim până la pauză. În partea secundă ambele echipe au mai înscris câte un gol, iar pentru gorjeni a punctat și Tănăsoiu, dar golul său a fost anulat de arbitri.  

Antrenorul Călin Cojocaru este parţial mulţumit pentru că a văzut o creştere în joc a echipei pe care a testat-o acum în cel de-al patrulea meci amical al verii: „Ne mişcăm mai bine acum, chiar dacă pe parcursul ultimelor meciuri au mai apărut o serie de jucători. Vrem să ne edificăm asupra lor şi e clar că vom avea nevoie de mai multe meciuri. Încă nu suntem o echipă, ci suntem doar un lot numeros de jucători din care vom face echipa. Mai avem şi jucători în probe, pentru că avem un lot foarte tânăr şi avem nevoie de jucători cu experienţă în cadrul lotului, pentru că doar cu jucători tineri nu putem avea rezultate foarte bune”.

În ultima săptămână au mai venit în probe încă patru jucători şi aceştia au fost testaţi în jocurile cu Jiul Rovinari şi CSM Reşiţa. În următoarele zile cei de la Pandurii vor continua serie de meciuri amicale, fiind posibil ca miercuri să se joace două amicale în aceeaşi zi, cu două echipe diferite.

Pandurii a mai jucat până acum amicale cu FCU Craiova (scor 0-4), ACSO Filiași (scor 0-3) și Jiul Rovinari (scor 6-1).

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: