Sala Sporturilor, asaltată de copiii care vor să joace handbal

Sala Sporturilor a fost plină marţi, în prima parte a zilei, de copii care au venit să se înscrie la secţia de handbal a CSM Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a fost şi el prezent la prima acţiune de selecţie pentru secţia de handbal a CSM, alături de directorul Robert Bălăeţ, cel care a supravegheat atent toate activităţile de la sală.

Aşa cum s-a anunţat deja la prezentarea oficială a experţilor sportivi angajaţi de CSM, o denumire mai tehnică pentru cea clasică de preşedinte de secţie cu care publicul e deja obişnuit, secţia de handbal a început marţi activitatea. De fapt Dan Ilieş, şeful secţiei de handbal, şi antrenorul Andrei Enache au fost prezenţi şi luni la sală pentru a aduce materialele sportive de care aveau nevoie la selecţie şi pentru a vedea dacă sala corespunde pentru această primă acţiune a clubului.

Marţi însă Sala Sporturilor a fost asaltată de la primele ore ale dimineţii de copii dornici să facă sport, însoţiţi bineînţeles de părinţi. În prima zi au fost testaţi aproximativ 60 de copii, dar şi peste 30 de fete pentru echipele de junioare mari şi cea de senioare. La selecţii au asistat şi viitorii antrenori, foşti handbalişti care au luat parte unii dintre ei la aceste acţiuni.

Alături de directorul Robert Bălăeţ a ţinut să fie prezent, practic în prima zi de funcţionare  a noului club, şi primarul Marcel Romanescu, încântat de numărul mare de copii prezenţi la sală. „A început selecția la secția de handbal a Clubului Sportiv Municipal. De la bun început se observă interesul față de acest sport prin prisma numărului mare de copii care s-au prezentat aici. Este vorba de tineri care promit sau care deja sunt pregătiți și care, cred cu tărie asta, ne vor aduce surprize plăcute pe viitor. Urmează și selecția pentru secția de baschet și sunt sigur că și aici ne vom bucura de o participare generoasă a copiilor de la Târgu Jiu. Acest lucru mă îndreptățește să cred că, în perioada următoare, sportul va cunoaște o dezvoltare în municipiu, vom avea echipe foarte bine pregătite, cu jucători motivați, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Le urez succes tuturor participanților la selecție, dar și directorului clubului, Robert Bălăeț, și celor doi experți sportivi Dan Ilieș și Adrian Roșu”, a ţinut să transmită primarul Marcel Romanescu în prima zi de activitate sportivă a noului CSM.

Acţiunile de selecţie la handbal vor continua până la definitivarea loturilor, dar apoi va exista şi o selecţie permanentă după cum a explicat şeful secţiei de handbal, Dan Ilieş.

Galerie foto





Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: