Gilortul a scăpat de grija cupei şi se concentrează pe campionat

Scăpată de grijile meciurilor din cupă, Gilortul Cărbuneşti are acum timp să se concentreze pe campionatul care va începe la finalul acestei luni. Gorjenii au mai jucat în week-end un amical, cu Flacăra Horezu, acesta fiind câştigat de vâlceni, scor 0-3.

Chiar dacă îşi doreau o revanşă în faţa vâlcenilor de la Horezu, după ce aceştia obţinuseră o victorie în amicalul de la Horezu, elevii lui Mihai Dinu nu au reuşit să se impună în meciul de la Cărbuneşti.

„Echipa noastră nu a reușit să își ia revanșa în fața vâlcenilor de la Flacăra Horezu. Mai mult, Gilortul a pierdut la scor de forfait, fără gol marcat. Și de această dată băieții noștri au avut ocazii de gol, dar lipsa de concentrare, poate și de încredere, au făcut ca poarta oaspeților să rămână neperforată”, au transmis suporterii.

Sâmbătă, 21 august, de la ora 10:30, pe stadionul Cristinel Răducan, Gilortul va susține ultimul meci de pregătire înainte de startul sezonului împotriva posibilei colege de serie, Universitatea Craiova 2.

Marți, 17 august, de la ora 12:00, la sediul Federației Române de Fotbal, va avea loc tragerea la sorți a calendarului competițional al Ligii 3, pentru sezonul 2021-2022.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: