Lupuț crede că echipa suferă la capitolul omogenitate

ACS Viitorul Târgu Jiu nu arată încă un joc cum presta la începutul sezonului trecut, iar acest lucru pare să fie din cauza aducerii unor jucători după pregătirea de vară. Antrenorul Crsitian Lupuţ este de acord cu faptul că echipa sa suferă la capitolul omogenitate după numeroasele schimbări de jucători.

Lotul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a fost completat în ultima săptămână cu încă trei jucători, dar şi alţi nou-veniţi au ajuns la echipă după stagiul de pregătire din Bulgaria, unde lotul era format din mulţi juniori.

De aceea, omogenitatea echipei are de suferit, mai ales că puţini dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut mai fac parte din lot, în general cei care erau destul de rar titulari, după cele 18 plecări din vară.

Antrenorul Cristian Lupuț a precizat că unii jucători au probleme fizice, după ce nu au efectuat pregătirea cu echipa, iar unii încă nu s-au integrat în lot: „Nu e ușor, pentru că ne-au plecat foarte mulți jucători de valoare. E foarte greu să formezi o echipă, dar nu cedăm, mergem mai departe. Am mai completat lotul cu trei jucători și sper să reușim să-i aducem la un nivel fizic bun în cel mai scurt timp pentru că s-a văzut, și la ultimul meci că unii jucători au probleme pentru că au venit după cantonament. Dar eu sunt convins că vom avea o exprimare mult mai bună. Am suferit la capitolul omogenitate, am suferit după ce am luat gol în meciul cu Steaua”.

ACS Viitorul a pierdut etapa trecută meciul cu Steaua, disputat pe teren propriu iar etapa viitoare va juca, marţi, în deplasare, cu Astra.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: